Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині військовослужбовець систематично ігнорував службу в армії та був відсутній на шикуваннях, за що йому тепер в судовому порядку загрожує покарання.

Як встановили правоохоронці, з лютого по березень 2019 року солдат через власну недисциплінованість не з'являвся на проведення шикування особового складу своєї військової частини.

Також, маючи на меті ухилитися від військової служби назавжди, військовослужбовець самовільно залишив військову частину 25 березня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

За даним фактом військова прокуратура Львівського гарнізону подала клопотання до Личаківського районного суду про затримання та обрання запобіжного заходу вказаному солдатові.

Суд клопотання задовольнив та постановив тримати бійця під вартою 60 діб. Також у суді вирішили надати можливість внести заставу у сумі 38 тисяч гривень.

Військовослужбовцю оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 407 та ч. 3 ст. 408 Кримінального Кодексу України.

Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у російських ЗМІ повернулися до старих прийомів

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові відбулось урочисте святкування Дня прапору України

Також Знай.ua писав про те, що цього разу увагу буде прикута зовсім не до танків чи літаків, а до людей