Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора, 22 серпня, 0 10:46 на гарячу лінію рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу.

Як розповіли у ГУ ДСНС у Львівській області, горіла кабіна вантажного автомобіля " Renault Magnum".

Вантажівка загорілася під час руху у селі Білий Камінь Золочівського району.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рятувальники тринадцятої пожежорятувальної частини міста Золочів не гаячи часу виїхали на місце виклику. На мемент їх прибуття горіла вже вся кабіна водія.

Завдяки оперативним діям пожежних підрозділів вогонь вдалося локалізувати о 11:09 і ліквідувати о 11:31. Пожежа знищила кабіну, моторний відсік, 2 передні колеса вантажівки. Обставини події встановлюються. На місці надзвичайної події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що під Дніпром машина рятувальників не добралася на пожежу через аварію.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківському проїзді Кільцевому в одному з гаражів сьогодні вночі сталась пожежа

Також Знай.ua писав про те, що у передмісті Харкова родина врятувалась від пожежі завдяки пильності дев’ятирічного хлопчика