Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині у свій день народження повісився 29-річний чоловік. Про страшні наміри молодика ніхто не здогадувався, адже Дмитро був завжди привітним та усміхненим.

Галина Копестинська, директор мшанської середньої школи, прокоментувала трагічну ситуацію. Вона розповіла, що Дмитро працював у шкільній котельні вже два роки і був справжньою душею колективу. Всі ставилися до нього по доброму і ніхто навіть не підозрював про страшні наміри хлопця.

Напередодні смерті Дмитро попросив ключі від котельні у завуча школи, мовляв, ще раз продивитися обладнання, адже він збирався підвищувати свою кваліфікацію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Померлого знайшов вранці його напарник. Хлопець висів на одній із труб вже синій. У кишені самогубця знайшли записку: "Мої борги - моя петля". Це і стало головною зачіпкою до мотиву смерті.

Як вияснилося пізніше, Дмитро був затятим гравцем, хоча ніхто з рідних про це не здогадувався. Грати він їздив до Львова, там і напозичався грошей.

Тепер правоохоронці перевірятимуть телефон загиблого, аби виявити інформацію про спілкування з кредиторами. У правоохоронних органах підозрюють, що покійного просто довели до смерті через борги.

Нагадаємо, що найбільша кількість суїцидів зустрічається серед чоловіків

Як повідомляв портал Знай.ua, в Оболонському районі 50-річний киянин вбив власну дружину лопатою через сварку.

Також Знай.ua писав про те, що в одній з квартир міста Скадовськ було виявлено бездиханні тіла дітей та їхньої матері.