Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові співробітники поліції врятували жінку від смерті.

Вчора, 22 серпня, посер міста Львова перехожі знайшли на дорозі жінку, яка була вся в крові. Небайдужі львів'яни негайно зателефонували в поліцію за номером 102.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці виявили закривавлену жінку. Ймовірно, йшлося про черепно-мозкову травму. Вони негайно повідомили про випадок лікарів швидкої та взялися рятувати травмовану жінку, надаючи їй домедичну допомогу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Спільними діями співробітників правоохоронних органів і медиків, а також небайдужістю перехожих життя жінки було врятованим.

Випадок стався на вулиці Івана Франка. Очевидці повідомили, що жінка невдало травмувалася внаслідок падіння. Її було доправлено в місцеву лікарню для надання повної кваліфікованої медичної допомоги.

Нагадаємо, що вчора ввечері на харківському проспекті Гагаріна сталась ДТП, яка забрала людське життя

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі жінка холоднокровно зарізала молодого співмешканця з одного удару.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові затримали водія, який вже півроку кермував без докуметів