Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вночі 21 серпня увагу правоохоронців привернув підозрілий автомобіль Renault Daster. Співробітники затримали водія на парковці торговельного центру по вулиці Науковій. Ним виявився 35-річний мешканець Львова.

Водій виявляв ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські доправили його до лікарні для проходження спеціального тесту. Рівень алкоголю в крові правопорушника склав 2,47 проміле.

Як пізніше виявили правоохоронці, кермач раніше притягувався до відповідальності ще у лютому цього року за нетверезе водіння. У Сихівському районному суді Львова йому винесли рішення про позбавлення водійських прав через скоєне ДТП.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Львів'янин проігнорував рішення суду і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Патрульні доправили правопорушника до поліцейського відділку та склали протокол за ч.2 ст. 130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

Нагадаємо, що в Харківському метро на станції “Імені Олександра Масельського” нетверезий чоловік почав чіплятись до працівників

Як повідомляв портал Знай.ua, 19 серпня на Вінниччині біля Гнівані та у Жмеринці сталися дві аварії за участю мопедів. Травмувалися дитина, жінка та один з водіїв.

Також Знай.ua писав про те, що 19 серпня громадяни повідомили патрульним, що автомобілем "Mitsubishi" керує п'яний чоловік, а в салоні авто знаходиться маленька дитина.