Синоптики обіцяють, що Сьогодні, 23 серпня, на Львівщині буде тепла, але подекуди вітряна погода.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після невеликого нічного дощика і захмареного неба вранці зійде сонечко і розпочне свою незмінну роботу.

Нічна температура повітря складе плюс 16-17 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вдень слід очікувати 22-23 градуси вище нуля.Областю сьогодні трохи розгуляється східний вітер зі швидкістю в 4 метри за секунду. Також можливі різкі пориви.

Сьогодні Україна традиційно святкує День прапора. День Державного прапора України - святкується щорічно 23 серпня і є державним святом Встановлений Указом Президента України в 2004 році. У цей день 1991 року, після провалу путчу в Москві, група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор до сесійної зали Верховної Ради.

Також в цей день церква згадує мученика архідиякона Лаврентія Римського. Ім’я святого перекладається як «увінчаний лавром». Святий Лаврентій вшановується як православною, так і католицькою церквою. До його постаті неодноразово зверталися західні митці, зокрема Фра Анджеліко і Тіціан. В народі ж Лаврентія вважали помічником від очних хвороб, молилися йому, просячи захисту від дурного ока.

Якщо на Лаврентія у ставках вода тиха – осінь буде спокійною, а зима без завірюх. Спостерігали за погодою: коли спекота, або ж задощило – такою ж і осінь буде. Ці ж прикмети віщували добру рибалку наприкінці осені.

Нагадаємо про прогноз погоди від синоптиків на п'ятницю 23 серпня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про всі свята в різних країнах і в православ'ї в цей день.