Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові рідні розшукують жінку, яку бачили ще в 2011 році. Ймовірно, жінка знаходиться в Португалії.

Родичі розшукують 45-річну жінку, Пиріг Оксану Богданівну. Близькі звертаються до небайдужих львів'ян, оскільки останнє відоме місце проживання зниклої - місто Львів.

У Залізничному ВП ГУ НС у Львівській області повідомили, що Оксана Богданівна останній раз виходила на зв'язок зі свої ми родичами аж 2011 році. Відомо, що після цього жінка поїхала на заробітки до Португалії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Зникла жінка 1974 року народження, дівоче прізвище - Коропецький. Всіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією, просять телефонувати за номером +380 (98) 291 79 89.

Нагадаємо, що за даними експертів по працевлаштуванню, на сьогоднішній день 75% трудових мігрантів у Польщі - українці.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом поліція почала розшук неповнолітньої Ірини Ласиці. Як з'ясувалося, дівчина зникла з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Отчий дім".

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі та області правоохоронці шукають чоловіка, який на початку літа відправився на заробітки і перестав виходити на зв'язок із рідними.