Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові вже майже півтора року діє незвичайний стоматологічний кабінет. Тут лікують зуби тваринам. Лікарі клініки наголошують, що догляд за зубами є дуже важливою частиною гігієни не тільки для людей, а й для хвостатих та вусатих.

У лікарню навідуються близько десяти клієнтів кожного дня. Тут надаються послуги із чистки зубів,ставлять пломби, виривають зуби та навіть вирівнюють прикус.

Наприклад, при чистці зубів, яка, до речі коштує 250 гривень, тваринам одразу проводять огляд, а потім вводять анастезію та роблять інкубацію, аби знеможливити ризик того, що тварина задихнеться. далі - вже безпосередньо чистка зубів, якатриває близько 15 хвилин. Протягом усіх процедур анастезіолог контролює серцебиття тварини.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Спеціалісти клініки радять проводити обов'язковий огляд зубів хоча б раз на півроку. Лікарня вже має досвід роботи не лише з котами та собіками, а й з ведмедями, тиграми і каракалами. Про це повідомив ветеринар клініки Василь Захарчук.

До речі, у клініці допомагають не лише домашнім, а й бездомним тваринам.

Нагадаємо, що 15 вересня рух UAnimals вже втретє ініціює най гуманістичну подію країни задля звернення уваги до питання захисту тварин.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Китаї успішно завершився експеримент вчених з клонування кота.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі щури заполонили все місто, вони вільно пересуваються по газонах, деревам, при цьому абсолютно не бояться людей.