Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині не стало відомого волонтера Олександра Лопачука.

У спільноті Солонківської ОТГ повідомили, що 20 серпня пішов з життя відомий волонтер та учасник АТО Олександр Лопачук. Останнім часом герой боровся із хворобою, що врешті перемогла.

Похоронна процесія пройде 21 серпня об 11:00 у селі Солонка на Львівщині.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Олександр Лопачук з'явився на світ 2 листопада 1965 року в с. Уладівка Літинського р-ну Вінницької області. Відомо, що з 2010 по 2016 роки він працював керівником комунального підприємства "Амарант" Солонківської сільської ради.

У 2014-2015 роках брав участь в антитерористичній операції на Сході України. Військову службу проходив зі званням молодшого сержанта, на посаді начальника ремонтної служби 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини "Воля". 3 вересня 2014 року на Луганщині отримав мінно-вибухову травму та став особою з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи.

Після травмування Олександр перейнявся волонтерською роботою та став керівником громадської організації "Ветеранська спілка воїнів АТО".

Нагадаємо, що в інтернеті оприлюднили відео унікальної операції Збройних сил України (ЗСУ) на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Як повідомляв портал Знай.ua, нейрохірург з лікарні Мечникова у Дніпрі отримав звання Героя України

Також Знай.ua писав про те, що не стало легендарного ветерана та волонтера Леоніда Герасим'юка, який активно допомагав українській армії.