Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За температурними показниками серпень у самому розпалі, але сьогодні львів'ян очікує й палюче сонце і холодний душ.

Вночі 21 серпня очікується ясна і тепла ніч із температурою повітря плюс 20 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вранці повітря нагріється до 23 градусів, а вже до 12:00 слід очікувати пікової температури на сьогодн і- 29 градусів вище нуля. Ближче до 15:00 небо Львівщини подекуди огорне хмарами, очікуються незначні дощі та грози по вісій області.

Протягом дня дутиме вітер змінних напрямків зі швидкістю 4-5 метрів за секунду. Ближче до вечора чекайте поривів у 7 - 11 метрів за секунду.

Сьогодні у православ'ї вшановують пам'ять Мирона.

Мирон, згідно з церковним писанням, був дуже доброю людиною, і з його ім'ям пов'язують безліч різноманітних легенд. Наприклад, розповідали, що він був простим землевласником, одного разу побачив, як злодії залізли до його комори і складають зерно у мішки. Тоді він не тільки не став їм заважати, але і, навпаки, допоміг все зібрати і винести. Дізнавшись, що перед ними господар, злодії засоромилися і вирішили повернути крадене. Після цього вони звернулися у віру в Христа, і саме це у народі вважають першим чудом Мирона.

Народні прикмети цього дня.

Іній вранці з'являється – буде багатий урожай наступного року.

Кажуть, що на Мирона Вітрогона, 21 серпня, опеньки та брусниця в лісі з'являються.

Яким буде Мирон – такою, за прикметами, і буде погода у січні.

Часто саме 21 серпня трапляються досить сильні вітри.

Погана погода 21 серпня – негода протримається до Бабиного літа.

Нагадаємо про прогноз погоди від синоптиків на середу 21 серпня в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, якою буде погода в Україні 21 серпня