Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка.

Аварія сталася на проспекті Чорновола у Львові.

20 серпня о 14:30 на пішохідному переході автомобіль збив жінку, а потім влетів у маршрутку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляють очевидці, жінка переходила дорогу, користуючись пішохідним переходом. На переході різко з'явився легковик марки BMW, скоїв наїзд на жінку, а потім протаранив маршрутний автобус.

Очевидці також повідомили, що жінка загинула на місці, її тіло лежало на дорозі.

Нагадаємо, що в Запоріжжі копи за перевищення швидкості зупинили автомобіль Mitsubishi Colt, але водій вирішив втекти від правоохоронців в ході складання протоколу. Порушник ледь не збив копа.

Як повідомляв портал Знай.ua, пізно ввечері о 20:30 надійшла інформація про те, що заміновано адміністративна будівля Заводського відділення поліції.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України.