Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дитсадках дрогобича подорожчає дитяче харчування. Як пояснюють у відділі освіти, зростання цін на харчування зумовлене постійним ростом ціни на продукти. До слова, раніше у Дрогобичі діти харчувалися за найменшою ціною за день по всьому регіону.

Отже з першого вересня ціна за один день харчування дрогобицької дитини складе 18 гривень у ясельній групі і 25 у дошкільній. Для груп санаторного типу у ясельній групі цінаскладе 24 гривні. для дошкільнят - 32 гривні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знижка у 50 % буде для багатодітних бітьків та дітей, які відвідують групи компенсуючого та санаторного типу.

Безоплатним буде харчування для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,також для дітей-інвалідів, дітей осіб, визначених рішенням Дрогобицької міської ради № 1509 від 27.02.2017,дітей батьків, які прирівняні до учасників війни, діти з сімей, сукупний дохід який не перевищує рівня прожиткового мінімуму, діти із сімей, які отримують допомогу.

Таке рішення постановив виконавчий комітет ДМР.

Нагадаємо, що в українських школах змінять систему вивчення іноземних мов,зокрема англійської.

Як повідомляв портал Знай.ua, батькам школярів доведеться сплатити на користь держави 1700 гривень штрафу

Також Знай.ua писав про те, що махінації із деклараціями Леоніда Ємця почалися ще 2013 року.