Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові сталася моторошна аварія, внаслідок якої постраждала 1-річна дитина з жінкою, що перебувала в машині. Про це повідомляють у Відділі комунікації полції Львівської області.

Як стало відомо, на перехресті двох доріг у Львівській області сталася дорожньо-траспортна пригода за участі автомобілів "Ауді А4" та мікроавтобуса "Фольксваген Транспортер". За кермом Ауді перебував 28-річний житель Городоцького району, мікроавтобусом керував 22-річний мешканець міста Самбір.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Внаслідок аварії постраждала однорічна дитина, яка знаходилась у автомобілі Ауді. Дитина отримала закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Лікарі надають дитині необхідну медичну допомогу. Пасажирка «Ауді», 51-річна мешканка Городоччини, отримала забій суглобу, закритий перелом ключиці і теж госпіталізована.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі всі обставини події з'ясовуються правоохоронцями.

Нагадаємо, що 18 серпня, неділя, приблизно о 16:30 на Гостомельському шосе в Києві сталась смертельна ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 серпня, під час зйомок репортажу для телеканалу FOX 8 News в Новому Орлеані, США, розбився двомісний легкомоторний літак.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, у якій замішаний помічник начальника поліції в Запорізькій області. Сьогодні його затримали.