Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині чоловікові загрожує ув'язнення до восьми років за вчинення розпусних дій над малолітніми дітьми.

Прес-служба ГУНП у Львівській області повідомляє, що на лаву підсудних може сісти чоловік за розбещення дітей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

До поліції Львова надійшло повідомлення від жінки про те, що сусід насильно утримував двох її синів у віці 7 і 10 років, побив їх і здійснював розпусні дії.

Правоохоронці вирушили за місцем виклику і затримали 35-річного львів'янина. Як розповів затриманий чоловік, так він вирішив провчити хлопчиків, які ображали його дитину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Обидві статті передбачають позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що в Одесі за розбещенні неповнолітньої дитини чоловіка засудили до семи років позбавлення волі із забороною на три роки працювати у сфері виховання дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суді Кривого Рогу відбулося засідання щодо кримінальної справи за обвинуваченням подружжя, які ґвалтували і знімали 4-річну дочку в порно.

Також Знай.ua писав про те, що в Донецькій області дідусь ґвалтував свою внучку, поки її мати їздила на заробітки в Польщу.