У суботу, 17 серпня, у Львові хмарний день та похмурий вечір прийдуть замість ясного ранку.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптиків, опадів у цей день не буде.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За народним прогнозом погоди, 17 серпня відзначається день пам'яті святої преподобної Євдокії (Авдотьї). Дощі у цей час ідуть серед дня, без блискавок і грому. По цьому дню судили про майбутній листопад і казали: "Яка Авдотья - такий листопад". Якщо день погожий, ясний, так і листопад очікується погожим, а якщо похмуро і дощитиме - бути йому сірим і туманним.

Нагадаємо, що синоптики повідомляють, що на вихідних 17 і 18 серпня спека потихеньку почне спадати в південних і східних областях країни.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", синоптики прогнозують в країні погоду без опадів, крім західних і північних областей.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Полтавщині в небі помітили природний феномен - паргелій. Явище зафіксували на фото і відео українці поблизу села Коноплянка.