У міській раді Львова підрахували, на яких вулицях трапляється найбільше автомобільних аварій, повідомляє агенція “GalNet”.

Рейтинг найбільш “аварійних” вулиць Львова очолила Городоцька, на якій за минулий рік сталось 111 ДТП. Майже вдвічі від неї відстає вулиця Стрийська, що посідає друге місце — на ній трапилась 61 аварія. Також до рейтингу ввійшли вулиці Чорновола, Червоної Калини, Шевченка та Богдана Хмельницького.

ДТП
ДТП

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий вважає, що така кількість аварій пов’язана з тим, що ці вулиці знаходяться в гарному стані та є зручними для їзди, що присипляє пильність водіїв.

Нагадуємо, що в середу у Львівській області сталась масштабна автомобільна аварія, яка забрала людське життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, жахливий випадок стався у Львові: постраждала дитина і вагітна жінка.

Також Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв автомобіль з пасажирами.