Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові наразі розслідують резонансну справу: на лаві підсудних - шестеро поліцейських яких обвинувачують у перевищенні службових повноважень та ненавмисному вбивстві.

За матеріалами справи стало відомо, що у лютому 2018 року патрульні зайшли з перевіркоюдо одного з гральних закладів. Серед людей, що підозріло себе поводили, був 22 -річний молодик. Патрульні прийняли рішення про його затримання. Але все відбувалося в агресивному ключі. При затриманні копи підкинули юнакові пакет з наркотиками та довгий час продовжували побиття юнака, не зважаючи про його прохання про припинення тілесних ушкоджень.

На відео затримання згорьована мати нарахувала більше 9 ударів коліном у бік 22-річного хлопця. Як наслідок - постраждалий помер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наразі в прокуратурі розглядають справу про ненавмисне вбивство, обвинувачі говорять про перевищення службових повноважень, а батьки вимагають виплати величезної моральної компенсації.

Самі ж обвинувачені своєї вини не визнають. Наступне засідання призначене на жовтень.

Нагадаємо, що харківський поліцейський просить Зеленського посилити відповідальність за корупцію

Як повідомляв портал Знай.ua, Міністерство внутрішніх справ України надійшло багато скарг щодо піших підрозділів Національної гвардії, які вийшли патрулювати вулиці міст з 1 серпня.

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 2 серпня, Голові Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка вручили підозру у можливих злочинах. Про це стало відомо з даних Генпрокуратури.