Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.

На трасі Київ — Чоп біля села Тухолька Сколівського району сталася потрійна аварія, спровокована виїздом автівки на зустрічну смугу.

Як повідомили у прес-службі поліції Львівської області, пригода трапилась внаслідок виїзду автомобілю марки BMW на зустрічну смугу. Кермач, 31-річний житель Полтавщини, втратив керування, вилетів на зустрічну смугу та протаранив легковий автомобіль "Кіа Соренто", післі чого зіштовхнувся ще з одним BMW.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Внаслідок зіткнення водій та троє пасажирів його автомобіля дістали тілесні ушкодження. Вони були доправлені до місцевої лікарні. Постраждалі є жителями полтавської області.

Також через удар травмувалися пасажири автомобілю "Кіа Соренто", але вони від госпіталізації відмовилися.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту). Водієві БМВ, який виїхав на зустрічну смугу, загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на такий же термін.

Нагадаємо, що у четвер, 15 серпня, на вулиці Оноре де Бальзака, 3б в Києві відбулася ДТП за участю мотоцикліста Honda і Opel Omega. Мотоцикліст влетів у Opel і зламав собі обидві руки.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 серпня в Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальтна проїжджій частині. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі маршрутне таксі зіткнулося з ЗАЗ.