Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора на Львівщині затримали двох громадян Індії, які намагалися перетнути державний кордон.

Випадок стався у місті Турка. Місцеві жителі звернули увагу на двох невідомих чоловіків азіатської зовнішності, які перебували на залізничній станції. Стурбовані можливістю правопорушення, небайдужі турчани зателефонували до прикордонного відділу "Сянки".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З метою перевірки невідомих громадян та підозрою про можливий незаконний перетин кордону на місце виклику прибула група реагування від прикордонного підрозділу та співробітники Турківського відділення поліції.

Невідомі були затримані. Вони розповіли, що являються громадянами Індії. Чоловіки 1981 та 1987 років народження. Жодних документів, що підтверджують особу, вони з собою не мали. Іноземці планували перетнути кордон України з Польшею для подальшого виходу у країни Європи.

Наразі правоохоронці намагаються встановити особи невідомих. Справу про спробу нелегального перетину кордону передано до суду. Також в поліції розглядають можливість подальшої екстрадиції нелегалів на батьківщину.

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про нове кадрове призначення серед чиновників.

Як повідомляв портал Знай.ua, українець став найкращим закордонним випускником Королівської військової академії Великобританії

Також Знай.ua писав про те, що 30 тисяч пачок/годину – рівно з такою швидкістю Україна постачає нелегальні цигарки в ЄС