Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

83-річний Львів'янин був знайдений мертвим у своїй квартирі. Тіло пенсіонера пролежало в помешканні майже тиждень.

Перед цим він довгих два роки доглядав за своєю дружиною, молодшою за чоловіка на 28 років, яка була прикута до ліжка. У цьому пенсіонерові домогала знайома. Одного разу вона привела з собою 20-річну подругу, яка колись уже була притягнена до кримінальної відповідальності за крадіжку. Двічина накинулась на пенсіонера з дерев'яною табуреткою і била нею чоловіка, поки та не розсипалась. У нападі люті вона продовжила гамселити літню людину відламаною ніжкою того самого стільця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Згідно висновків експертів, чоловік пролежав живим у квартирі ще три дні, а потім помер від нанесених травм.

Сусіди жаліються, що чоловік мав тяжкий характер і дуже часто ображав доглядальницю. У поліції припускають, що вона привела подругу для кривавої помсти.

Наразі 20-річну рецидивістку затримано та поміщено в ізолятор. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що жительку Немирівського району було засуджено до п'яти з половиною років позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпропетровській області затримали росіянина, який був у розшуку за вбивство харків’янина

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі в пориві злості 52-річний чоловік вдарив свою 50-річну дружину ножем, а потім спробував покінчити з собою.