Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові водоканали проводять аварійно-ремонтні роботи та встановлюють лічильники. У зв'язку з цим водопостачання у деяких багатоповерхівках 14 серпня буде відсутнє.

На порталі "Гарячої лінії міста" повідомляється, що сьогодні, 14 серпня, до 17:01 буде відключена вода на вулицях: Вигода, Гніздовського, Городоцька, Доробок, Низинна, Планерна, Рудненська, Сигнівка, Сластіона, Сяйво й Широка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Причиною відключення є промивання вуличного водопроводу у Залізничному районі.

Також до 15:00 без води сидітимуть на вулицях Академіка Кравчука, Академіка Філатова, Верхратського, Севастопольська й Чехова, а частково – й на вулиці Пекарська через встановлення будинкових лічильників.

Нагадаємо, що у Запоріжжі справжній колапс: змінилися маршрути міських маршруток, люди в паніці шукають зупинки..

Як повідомляв портал Знай.ua, 9 серпня, в деяких районах Києва зникла холодна вода. Тому жителям столиці варто запастися водою на цілу добу.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі на одній з вулиць через прорив труби утворився фонтан.