Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівський обласний центр з гідрометеорології України попереджає усіх львів'ян про обережність у зв'язку з несприятливими погодними умовами.

Головне управління ДСНС у Львівській області попереджає, що сьогодні, 14 серпня по всій Львівській області через вплив активних атмосферних фронтів зі заходу очікуються сильні зливи та грози, а подекуди – град, пориви вітру та шквали зі швидкістю 17-22 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З огляду на складні і небезпечні погодні мови слід утриматися від поїдзок на природу та пікніків. Водіям слід бути уважнішими на дорогах 14 серпня, адже мокре дорожнє покриття вимагає вправного керування і малої швидкості.

Нагадаємо, що метеорологи сьогодні, 14 серпня, прогнозують розгул стихії над Львівщиною. Відтак з самої ночі йтиме гроза, дощі з досить сильними поривами ітру у 5 метрів за секнду.

Як повідомляв портал Знай.ua, сьогодні у Харківській області синоптики прогнозують ясну та теплу погоду, повідомляє Гідрометцентр України.

Також Знай.ua писав про те, що Медовий Спас - це смачний літнє свято. Вітайте друзів та знайомих гарними привітаннями у віршах.