Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомили у ДФС Львівщини, податкова поліція викрила схему незаконної реалізації європейського брендового взуття.

Контрабандисти ввозили товар до України невеликими партіями та продавали через різні інтернет-магазини. Жодної сплати податків та митних зборів не проводилося. Не обліковані розрахунки за покупку велися через банківські картки та готівкою. Доставка по країні здійснювалась через кур'єрські служби.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під час обшуків співробітники правоохоронних органів вилучили товару загальною вартістю п'ять мільйонів гривень. Також було вилучено чорну бугалтерію і необліковану готівку у сумі майже 120 тисяч євро та 30 тисяч доларів.

Наразі триває слідство. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 212 Кримінального Кодексу України ( Умисне ухилення від сплати податків,зборів, інших обов'язкових платежів, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку).

Нагадаємо, що 30 тисяч пачок/годину – рівно з такою швидкістю Україна постачає нелегальні цигарки в ЄС будучи за цим показником країною номер один у світі. Україна є найбільшим у світі постачальником сигарет в країни ЄС.

Як повідомляв портал Знай.ua, провідні фахівці обговорили Митний та Податковий кодекси та реформу контролюючих органів.

Також Знай.ua писав про те, що за словами Гончарука, контрабандисти серйозно зменшили оберти