Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівські фанати були неприємно здивовані неочікуваною пропагандою російської музики, що прозвучала перед матчем "Карпати" - "Маріуполь".

Канал Инсайдер UA проінформував , що хтось вирішив розігріти львівську футбольну команду звучанням російського хіта на повну гучність на футбольному стадіоні. Виконавцями треку є російський репер Тіматі і Dj Smash. Назва пісні - Moscow Never Sleeps.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Така безвідповідальність і відкрита агітація викликала невимовне обурення серед уболівальників та самих "карпатівців".

Директор львівської футбольної команди Ростислав Ящишин негайно прокоментував цей інцидент: "Треба знайти, хто це зробив. Така лажа не повинна пройти безкарно."

Нагадаємо, що гітаристи німецької групи Rammstein Пауль Ландерс і Ріхард Круспе поцілувалися просто на сцені під час концерту на московському стадіоні "Лужники".

Як повідомляв портал Знай.ua, відомим пранкерам Вовану (Володимиру Кузнєцову) і Лексусу (Олексію Столярову) вдалося розіграти главу Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області, генерала Віталій Глуховеря після скандалу з відео, через який президент України Зеленський змусив звільнити поліцейського.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська опублікувала у своєму профілі в Instagram черговий фейк про українських героїв.