Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні потрапили діти з отруєнням. Постраждалі їхали в поїзді із Маріуполя до Львова з м. Приморськ Запорізької області та отруїлися, причини отруєння не повідомляються.

Як розповів Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА, із поїзда Мелітополь-Львів до лікарні госпіталізовані діти з отруєнням. Лікарі кваліфікують їх стан як середньої важкості. Наразі пацієнти вже виписані зі стаціонару.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Усього було доставлено до лікарні 5 постраждалих, із них четверо - діти.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що спеціальні служби вилучають отруйні продукти тоннами, українці продовжують труїтися, причому не тільки кавунами і динями, а й цитрусовими, екзотичними фруктами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у київському супермаркеті Metro українським школярам продають щоденники, на яких зображена карта України без Криму.

Також Знай.ua писав про те, що з початку літа в Броварському районі Києва з вікон житлових будинків випало троє дітей.