Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прикрий випадок безвідповідального батьківства стався посеред Львова.

Одна з матусь залишила дітей самих у припаркованому автомобілі та пішла розважатися у місцевий боулінг-клуб. Спека на той час жарила немилосердна і діти "варилися" у автівці, доки їх матуся насолоджувалась грою у боулінг. Інцедент трапився на парковці одного з торгових центрів у місті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Свідки дитячих мук вкрай обурені халатним відношенням матері до своїх дітей.

Небайдужа жінка відкрила діткам двері, щоб ті могли вільніше дихати. До речі, малим всього 2 та 6 років, дівчинка та хлопчик.

Цей випадок викликав гору емоцій і в соцмережі.

Користувачі фейсбуку залишають найнегативніші коментарі та закликають спеціальні служби провести необхідну бесіду з горе-матусею. Деякі запитують, чому одразу не викликали поліцію, а дехто назвав матір дітей "мачухою" та "скотиною". Знайшлися й такі, хто став на захист за закликав користувачів не втручатися у чуже життя.

Нагадаємо, що в Одесі, 2 серпня, близько 7 ранку небайдужі перехожі помітили самотню маленьку дівчинку. Дитина виявилась на зупинці без батьків на Причорноморському районі.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Харкові за недбалість відповідатиме керівниця місцевої соціальної служби

Також портал "Знай.ua" інформував, що Пугачова показала відео з Лізою і Гаррі, але нарвалася на критику