5 серпня, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 79-річну мешканку Стрийського району, в якої лікарі діагностували лептоспіроз.

Медики повідомляють, що загальний стан жінки важкий.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Жінку госпіталізували в інфекційну лікарню у понеділок, 5 серпня, після обіду. Вона захворіла два тижні тому, але по допомогу до лікарів не зверталася. Її стан важкий, є ускладнення з боку нирок. Жінка в реанімації", – розповідає завідувачка діагностичного відділення лікарні Таміла Алексанян.

Пацієнтка живе у селі Стрийського району, має дві корови, господарство. Де могла заразитися лептоспірозом, жінка сказати не може. У неї була порізана рука і вона працювала у господарстві, допомагала синові заготовляти сіно. Хвора також розповіла, що їла немиті яблука.

Нагадаємо, що у Києві в результаті пожежі загинув чоловік, рятувальники знайшли тільки обвуглені рештки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Туреччині на південний захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.uа писав, що 10 червня в одеській психіатричної лікарні на вулиці Воробйова стався потужний пожежа.