У суботу, 10 серпня, у Львові обіцяють хмарну погоду. Температура повітря прогріється до 28 градусів.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хмарна погода протримається у Львові увесь день. Без опадів", — кажуть синоптики.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто підкреслити, що 10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона та Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. Предки помітили, що сильне мерехтіння зірок на світанку говорить про те, що через два-три дні буде дощ.

Нагадаємо, що дощі і холод очікуються в Києві протягом усього серпня. Протягом місяця майже щодня будуть йти дощі, часом — зливи, іноді — з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", стихия, яка була в Одесі, обернулася справжньою катастрофою для Білгород-Дністровського району, де не обійшлося без людських жертв.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу через антициклону майже скрізь буде сонячна і комфортна погода, температура від +24 до +29 градусів. Локальні грозові дощі можуть пройти в Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях.