Нещодавно пройшов перший Форум медичного та оздоровчого туризму Львівського регіону та Міжнародна конференція медичного туризму, курортів та рекреації.

Про це повідомляє начальник управління туризму та природних курортів Львівської обласної державної адміністрації Наталія Табака на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Коротко про перший Форум медичного та оздоровчого туризму Львівського регіону та Міжнародну конференцію медичного туризму, курортів та рекреації. 4 дні інтенсивних зустрічей із медичними та оздоровчими комплексами Львівщини. 25 професійних покупців послуг медичного туризму з Саудівської Аравії, Бахрейну, Кувейту, Об’єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, Казахстану та Узбекистану. 20 партнерів, 200 учасників конференції з 10 країн. Разом із Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, готуємо конкретні пропозиції щодо розвитку медичного туризму на Львівщині", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у КВЦ "Парковий" відбувся форум інновацій Kyiv Smart City Forum 2018 — одна з головних подій Східної Європи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові пройде один з масштабніших кіберфорумів "HackIT".

Також портал "Знай.uа" писав, що у столиці пройшов другий Антикорупційний форум, організований головою Одеської облдержадміністрації Михайлом Саакашвілі.