Львівський мер Андрій Садовий доручив своїм підлеглим організувати кожен тиждень купання безхатченків у місті.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, у Львові тепер займуться гігієною безхатченків. За це буде відповідати департамент гуманітарної політики та управління соціального захисту міської ради.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Садовий також нагадав, що на вулицях Львова часто можна побачити безхатченків, зовнішній вигляд яких відлякує мешканців і гостей міста.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я б хотів, щоб ви продумали можливість для цих людей регулярно - хоча б раз або двічі на тиждень відвідувати лазню або інші установи, де вони могли б помитися, щоб безхатченки були в адекватному вигляді", - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у Дніпрі в парку Пам'яті знесли величезне поселення безхатченків, яке було огороджено незаконно побудованих парканом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", экс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) побудував безкоштовне житло для бездомних ірландських сімей.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві безпритульний змайстрував собі будинок на дереві на березі озера Йорданське і вже живе там більше двох років.