Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На початку липня цього року в.о. голови ДФС України Олександр Власов заявив, що планує звільнити зі своїх посад чотирьох керівників митниць західного регіону, зокрема й Львівської, яку очолював Левко Прокіпчук.

Після публічного рішення Власова Прокіпчук не гаячи часу пішов у відпустку.

Згодом, за вимогою президента України Володимира Зеленського, Власов був сам змушений написати заяву про звільнення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі Левко Прокіпчук із відпустки повернувся і також подав на розгляд заяву про звільнення. Як стало відомо, виконувач обов'язків голови ДФС України Денис Гутенко підписав наказ про звільнення начальника Львівської митниці Левка Прокіпчука з 12 серпня 2019 року.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, що Левко Прокіпчук обіймав свою посаду чотири роки, а до того працював начальником юридичного відділу Львівської митниці.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Сірського з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на неї Володимира Кравченка.

Також Знай.ua писав, ДБР України порушило нову кримінальну справу проти екс-президента України Петра Порошенка.