Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

9 серпня Україна втратила свого воїна, бійця ДУК "Правий сектор" на прізвисько "Сивий" Владислава Бунецького. Чоловік хворів і помер у віці 71 рік.

Цю сумну звістку повідомив Тарас Бобанич, керівник Львівського обласного осередку "Правий сектор". Він розповів, що небайдужий чоловік став на захист країни у свої 68 років.

Воїн був родом зі Стрия. Сам виховував трьох дітей, адже його дружина померла ще в далекому 2005 році. У 2014 році завдяки соцмережам доля звела його із жінкою з Луганської області. Незабаром боєць переїхав до неї і там одружився.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За тим Владислав потрапив у полон до бойовиків, але вірна дружина заплатила за нього викуп. Після всього подружжя вирішило переїхати назад у Стрий.

Через деякий час чоловік вирішив стати добровольцем "Правого сектору".

Нагадаємо, в понеділок, 29 липня, помер радянський розвідник, полковник у відставці Служби зовнішньої розвідки України Анатолій Баронін. Легендарному агенту було 86 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, 21 липня, в Москві помер популярний радянський кіноактор Денис Кміт. Йому було 59 років.

Також Знай.ua писав, помер легендарний тенісист, триразовий переможець турнірів "Великого шолома" в парному розряді австралієць Пітер Макнамара