Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Літо - гаряча пора ремонтних робіт у комунальних сужбах. Не відстає і "Львівобленерго". Там планують проводити ремонт електромереж, тож впродовж дня 12 серпня деяким жителям Львова доведеться посидіти без світла.

Відключення світла проведуть щ дев'ятій годині ранку. У "Львівобленерго" оприлюднили список адрес, за якими відбудуться планові знеструмлення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомлялося раніше, у Львові також планують зробити погодинне водопостачання у зв'язку із боргом водоканалів Львова.

Нагадаємо, у п'ятницю, 9 серпня, в деяких районах Києва зникла холодна вода. Тому жителям столиці варто запастися водою на цілу добу.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня в Дніпрі з самого ранку самоскиди вивозять тонни сміття з будинку за адресою вул. Велика Диевская, 4.

Також Знай.ua писав, у середу, 7 серпня в Києві на Подолі прорвало люк. Через це вода вийшла на поверхню і затопила проїжджу частину.