Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Одній із львівських картир сталося вбивство: помер власник квартири.

Як стало відомо, квартиронаймач поскандалив із власником і вбив останнього.

Про це повідомили у Личаківський відділ поліції 8 серпня. У повідомленні йшлося про те, що в одному з будинків на вулиці Медової Печери сталася сварка, через яку господар отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. У помешканні було виявлено труп власника з переломами ребер та ранами на голові. Загиблому було 64 роки.

За матеріалами слідства стало відомо, що 7 серпня близько 21.30 між загиблим та 41-річним жителем одного з сіл Сокальського району, котрий разом із своєю співмешканкою винаймав у нього помешкання, сталася бійка, під час якї винаймач наніс власнику тілесні ушкодження, після чого втік з квартири.

Правоохоронці виявили місце перебування вбивці. Його арештовано в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі експерти встановлюють обставини події, ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, на Одещині в Кодимі затримали 39-річного чоловіка, який підозрюється в вбивстві своєї родички.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львівській області митець убив власну жінку

Також Знай.ua писав, на Дніпропетровщині конфлікт між подружжям закінчився плачевно.