Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, з 26 листопада 2015 року повітряний простір повністю закритий для російських авіаперевізників через систематичне порушення правил польотів і порядку використання повітряних шляхів України для запобігання провокацій у потрі з боку Росії. Також це рішення було відповіддю Росії на заборону перельотів над її територією ще серпні 2014 року.

Система Flightradar24 виявила, що сьогодні російський лайнер авіакомпанії "S7 Airlines" протягом тридцяти хвилин порушував повітряний простір України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як стало відомо, літак Boeing 737-8LP прямував з італійського міста Барі до Москви і близько 15:00 залетів на територію нашої країни. Лайнер нахабно пролетів над Львовом і Луцьком і покинув український простір в районі населеного пункту Бутове.

Про даний факт до спільноти Авіатрафік повідомив львівський фотограф Олег Яцков.

Нагадаємо, що після впровадження нового рейсу"Львів - Харків", молода українська лоукост-компанія «SkyUp» продовжує відкривати нові лінії перельотів. Цього разу плануються рейси до Чехії.

Також портал "Знай.ua" інформував, що лоукостер Wizz Air відкрив продаж квитків з аеропорту Бориспіль

Раніше портал "Знай.ua" писав, що проходить неймовірна акція на авіаквитки. 10-денний розпродаж квитків від Airbaltic зі Львова до Риги та ряд транзитних рейсів.