Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Такий популярний в Україні овоч як картопля, цього року став кусатися у ціні. Офіційні продавці зараз ставлять дещо завищені ціни, мотивуючи це несприятливими погодними умовами та неврожаєм.

Так рядовий львів'янин, що схоче скуштувати на обід картопельки, на ринку "Шувар" буде змушений викласти за кілограм у середньому від дев'яти до одинадцяти гривень.

Львів'яни говорять, що будуть ласувати нашою картоплею, коли її за приємнішою ціною запропонують власники приватних господарств.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, конкуренцію у ціні на цьому ринку картоплі складають помідори. Червонобокі овочі наразі коштують десять - одинадцять гривень за кілограм.

А от баклажани дешевші - шість - сім гривень за кілограм. Моркву і буряк продають по шість гривень, хоча тогоріч морква била усі цінові рекорди.

Нагадаємо, у цьому сезоні ціни на помідори перейшли всі розумні межі. Порівняно з минулим роком один з найулюбленіших овочів українців виріс в ціні майже вдвічі.

Також Знай.uа писав, що в цьому році сезон закачування під загрозою зриву. Овочі для консервації продають за високою ціною. Ціна одних тільки помідор в порівнянні з минулими годомами зросла в кілька разів!

Ще портал Знай.uа повідомляв, що яблуневий спас (другий спас) або як його ще називають Преображення Господнє входить до списку 12-ти головних церковних свят.