У Львові сталася чергова ДТП.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, у Львові на вулиці Пасічній жінка не впоралась з керуванням та протаранила загорожу. Пригода сталася на пішоходному переході.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як наслідок,- перед автомобіля повністю зім'яло, кермач залишилась жива. На місці аварії працювали пожежники та співробітники правоохоронних органів. Потерпілій надали медичну допомогу.

Деталі інцеденту з'ясовувала поліція.

Ігор Зінкевич, користувач Фейсбук, виклав у соцмережі фото з місця аварії з коментарем: "Пішохідний на Пасічній, ДТП. Водій жива, швидка поліція і пожежники на місці".

Нагадаємо, що 5 серпня, близько 22:40, у Шевченківському районі Києва на перетині бульвару Шевченка та вулиці Дмитрівської сталася ДТП з постраждалими.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яний чоловік, сидячи за кермом Bentley, в'їхав у дерево на бульварі Дружби народів і заснув.

Також портал "Знай.uа" писав, що в середмісті Харкова сьогодні вночі мотоцикліст на великій швидкості врізався в автівку.