На Львівщині не з'явився додому молодий чоловік.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, у львівській області зник чоловік, а шостого серпня на обочині дороги недалеко від села Йосипівка Радехівського району знайшли труп. Страшну знахідку виявили приблизно о 21:55.

Як вияснило слідство, тіло належало мешканцеві села Сушно Радехівського району. Загиблий був 1985 року народження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Львівській обладміністрації розповіли, що під час огляду місця виявлення тіла чоловіка правоохоронці знайшли уламок фари, що ймовірно належить автомобілю марки ВАЗ-2106 або ВАЗ-2103.

Наразі поліція встановлює причини загибелі чоловіка та усі обставини даної події. Тіло відправлено на експертизу.

Нагадаємо, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, в центрі столиці, ввечері 24 липня рятувальники дістали з озера Верховина тіло чоловіка.

Також портал Знай.ua писав,що в Одесі трапилася моторошна ДТП. Необачний водій Infinity задавив людину.