У Львові відбудеться концерт "Шампанські очі", який відбудеться 17 серпня, о 20:00, у Ботанічному саду імені Івана Франка.

Під час концерту звучатимуть відомі пісні гурту у виконанні естрадно-симфонічного оркестру. Нагадаємо, що дана подія присвячена Дню народження Кузьми Скрябіна, якому цьогоріч виповнилося б 51 рік.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Організатори запрошують усіх бажаючих дотримуватись дрес-коду та взути кеди, бо як говорив Кузьма: "Яка різниця, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем!?"

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На концерті звучатимуть безсмертні хіти українського артиста у виконанні естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка.

Нагадаємо, що легендарного Кузьму Скрябіна увіковічнили в центрі Києва: вдова і донька довели українців до сліз

Як повідомляв Знай. ua, українці згадують останні слова Скрябіна, емоції стримати неможливо.

Знай. ua писав, що українці натякнули Зеленському та Порошенко на "заповіт Скрябіна".