Сьогодні, 5 серпня, у Львові прогнозують, що до вечора хмари, що будуть панувати в небі весь день, заберуться геть. Весь день буде без опадів.

Температура повітря буде від +13 до +21. Вологість повітря у місті складе від 51 до 86 %.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У цей день вшановується пам'ять Почаївської ікони Божої Матері і мученика Трохима. У народі Трохима називають Безсонником, оскільки йде пора активної роботи, жнив: "Хорошому господарю день малий". На полях у цей час закінчується збір зерна. Наші пращури помітили, що серпневі роси - до чудової погоди.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях.

Раніше портал "Знай.ua" інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.