Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

3-го серпня, на Львівщину з робочим візитом приїхав президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє інформаційний портал 032.ua.

Президент Володимир Зеленський взяв участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні, яка відбулася у Трускавці.


Також на нараді були присутні: глава Офісу Президента Андрій Богдан, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський, президент Української асоціації Медичного туризму Віолетта Янішевська, голова організаційного комітету "Hestourex" під патронажем Президента Туреччини Емін Чакмак.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Володимир Зеленський наголосив, що підтримує розвиток медичного туризму, а також додав, що Офіс Президента підготує та надішле перелік країн, громадянам яких Україна дозволить в’їзд з метою медичного туризму без необхідності оформлення віз.

"Я думаю, що ми можемо підготувати список цих країн, громадяни яких не просто хотіли б побачити Трускавець, а зазвичай щороку сюди приїжджають на оздоровлення та лікування. Ми можемо підготувати цей список і звернутися до Міністерства закордонних справ", – заявив Володимир Зеленський.


Варто відзначити, що це вже третій візит на Львівщину Володимира Зеленського у статусі президента України.

Нагадаємо, "Нікого про це не просив": Зеленський жорстко відповів на питання, яке хвилює мільйони українців.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського приготували українцям феєричний сюрприз: три кроки до комфортного життя.

Знай.uа писав, Богуцька розповіла, що відбувалося на зустрічі із Зеленським у Трускавці: "Головне - не вляпатися".