Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До вечора хмари, що панували в небі у Львові весь день, заберуться геть. Опадів у цей день не варто очікувати.


Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 4 серпня вологість повітря у Львові складе від 45 до 94 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 16 до 22 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 05:56, а захід можна побачити в 21:01.

4 серпня відзначається день святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. У народі цей день мав назву Поцілуйниця.

З колишніх часів остерігаються у цей день польових робіт: градом поб'є, грозою уб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим.

Наші пращури помітили, якщо у цей день грім гримить безперервно, то буде град.

Нагадуємо, що дощі і грози сьогодні очікуються в південних, центральних та західних областях. На решті території України синоптики прогнозують хмарну прохолодну і, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.uа” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився і становить 25,53 гривні за долар.

Також “Знай.uа” писав про те, що у Дніпрі оголошено штормове попередження