Президент Володимир Зеленський сьогодні прибув до Трускавця, де проходять навчання для майбутніх народних депутатів від його партії “Слуга народу”, повідомляє телеканал “24”.

Як повідомляється, перед прибуттям Зеленського вибухотехніки ретельно перевірили каналізаційні люки та лайтбокси, а в готелі Rixos, де проходять навчання майбутніх “Слуг народу”, було встановлено металошукачі з необхідністю знімати взуття для проходу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сам Зеленський дуже швидко пройшов від готелю Mitrotel, у якому зупинився, до свого автомобіля під оплески натовпу людей. Дехто намагався взяти автограф чи сфотографуватись, але Президент просто пройшов до машини у супроводі охорони, яка розчищала шлях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що раніше з’явилась інформація про коло претендентів на посаду прем’єр-міністра у новому складі уряду. Наразі кандидатів на посаду голови уряду — не менше шести.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог пояснив, чому Богдан завжди поруч із Зеленським.

Також Знай.ua писав, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії