Вранці 25 липня посеред вулиці в Трускавці два місцевих жителя затіли бійку. Конфлікт призвів до смерті одного з чоловіків.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, чоловіки почали лаятися посеред вулиці Трускавця о дев'ятій годині ранку. Лайка переросла у бійку, під час якої 41-річний чоловік наніс опоненту тяжкі тілесні ушкодження, серед яких був небезпечний удар кулаком в голову.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

47-річний чоловік, що постраждав, був негайно доправлений у Дрогобицьку міську лікарню, де йому надали медичну допомогу.

Перебуваючи між життям і смертю, постраждалий прожив у лікарні майже тиждень і 1 серпня помер.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження. Провокатору закидають нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. поліція арештувала винуватця. Наразі йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, під Києвом знавіснілий чоловік кидався на людей з сокирою і пошкодив кілька автомобілів.

Також Знай.ua писав, в мережі оприлюднили фото чоловіка, який зґвалтував і пограбував дівчину у Києві, прикинувшись таксистом.

Раніше Знай.ua інформував, що чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).