1 серпня пішла з життя лікар-реаніматолог, завідувачка реанімаційним відділенням № 1 ЛОКЛ Ірина Шабанова.

На сторінці Львівської обласної клінічної лікарні з'явилася сумна звістка про смерть львівсьго реаніматолога Ірини Іванівни Шабанової.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жінка померла у віці 48 років внаслідок хвороби. Колеги покійної лікарки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Ірини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З допису: “Сьогодні не стало нашої Ірини Шабанової, чудового професіонала, фахового лікаря-реаніматолога, вона врятувала не одне людське життя і опікувалася найскладнішими пацієнтами. Не стало чарівної жінки і просто молодої людини. Їй було всього 48 років… вона так хотіла жити! Висловлюємо співчуття рідним та друзям, близьким та тим, хто знав і любив нашу Ірину Іванівну”

Похорон відбудеться 2 серпня о 9 годині ранку на вулиці Пекарській 52.

Нагадаємо, відома американська бігунка Габріель Грюнвальд померла у віці 32 років від онкологічного захворювання.

Також Знай.ua писав, що колишній прем'єр-міністр, екс-командувач армією і глава Таємної ради Таїланду Прем Тінсуланон пішов з життя у віці 98 років.

Раніше Знай.ua інформував, що 25 травня, стало відомо про загибель відомого на всю країну чоловыка, якого любили мільйони повідомив глава Миколаївської ОДА Олексій Савченко.