У селі Воля Гомулецька Жовківського району жителі витягнули з озера труп жінки.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, жінка була відвідувачкою місцевої бази відпочинку. Вона прийшла на озеро скупатися і втонула.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як встановили слідчі органи, тіло 51-річної утопленої знайшли 31 липня біля 16 години в озері, що знаходиться на територіїї бази відпочинку "Альбатрос".

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли, що жінка втонула під час купання.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва на озері Біле очевидці помітили, що у воді, можливо, перебуває тіло людини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю 28 липня, близько 19:00, в Голосіївському районі столиці рятувальники-водолази дістали з Галерної затоки тіло чоловіка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 14 липня, близько 19.00 Служба порятунку отримала повідмлення про гибель 24-річного юнака в м.Моршині.