Європейська спека гріла Львів недовго, - вже сьогодні температура повітря знизиться до 25 градусів тепла. Вночі повітря розігріється до +19 градусів.

Сьогодні, 30 липня, небо Львова буде вкрито хмарами. Після обіду беріть з собою парасольки - обіцяно дощ з грозою на другу половину дня.

Вітер цього дня помірний, до 2,7 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, у народі за двома останніми днями липня прогнозували погоду на осінь.

30 липня відзначається день пам'яті великомучениці Марини (Маргарити). Її називають «сестрою пророка Іллі», «Вогняною Мариною», «Мариною Запаленою», а тиждень, на який «припадає Марина» – називають «Громною неділею». В давнину в цей день своє професійне свято святкували ковалі, пекарі, лудильщики. На Марини також зазвичай обновлювали вогонь у печі. Цього дня інтимні стосунки були заборонені – начебто через те, що «дитина буде гулящою». У цей час можна спостерігати зорі з пазорями (голубими спалахами блискавиць).

Нагадаємо про прогноз погоди від синоптиків на вівторок 30 липня в Україні.

Також Знай.ua писав, цього тижня в Україні погода різко зміниться, похолодання очікується з середи

Також Знай.ua писав, що 29 липня Львів очікує спека