Погода неуклінно продовжує омивати нас водою, тому неодмінно беріть с собою парасольки.

Адже сьогодні, 26 липня по Львівській області слід чекати грози, а місцями пройде град. Вночі і вранці місцями область накриє туман з видимістю 200 - 500 метрів.

Як повідомив Львівський регіональний гідрометеорологічний центр , безпосередньо у Львові 26 липня очікується град і грози, а вночі і вранці - туман.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Коли непогода лютує, слід бути обачними: під час сильних поривів вітру не ходити попід деревами, антенами і лініями електропередач, та рекламними щитами.

Під час грози слід ховатися до магазинів, під'їздів будинків, уникати відкритої місцевості та води. Також треба зачиняти вікна та менше розмовляти телефоном.

У випадку небезпеки, спровокованої погодними умовами, містяни можуть зателефонувати на "Гарячу лінію міста" за номером 15-80 для оперативного реагування рятувальних служб.

Тож будьте обачними, захистіть себе та близьких під час природніх капризів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).

Нагадаємо, що На Дніпропетровщину обрушилася негода через це постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.uа" писав, що нещадна стихія руйнує цілі міста, десятки загиблих і поранених: "Обвалюються дахи"