В "Укрзалізниці" заговорили про підвищення штрафів за безквитковий проїзд у приміських електропоїздах.

Про це інформує Твоє місто.

Так, штрафи підскочуть з поточних 110 до 3000 гривень. Про це в інтерв’ю ЦТС заявив Роман Веприцький, голова Південно-Західної залізниці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Він розповів, що окрім пропозиції до Верховної Ради щодо підвищення штрафу, хочуть внести зміни до положення про штрафи. Станом на зараз всі кошти отримує місцева влада, на території якої виписують протокол про адміністративне правопорушення. Натомість в "Укрзалізниці" хочуть, щоб частину передавали їм, а частину – місцевій владі.

Додамо, компанія планує також встановити турнікети, загородження та зони очікування всередині станцій.

Нагадаємо, що Укрзалізниця показала справжній рівень, пасажири в люті: "Діти втрачають свідомість, до ранку їхали в пеклі"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" проти конкуренції: як українці можуть стати заручниками корупціонерів

Також портал "Знай.ua" інформував, що сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.