Синоптики розповіли, які капризи у Львові погода покаже сьогодні.

У Львові сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці можливий дрібний дощ, який повинен закінчитися ще в першій половині дня. Більше опадів не очікується.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря підніметься від +16 до +21. Схід сонця у цей день у місті буде спостерігатися у 04:47, а захід можна побачити в 20:34.

23 липня відзначається день преподобного Антонія Печерського. У минулі часи помітили, якщо в цей день буде глухий грім - до тихого дощу, а якщо грім гучний, можна чекати на зливу.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З давніх часів до нас дійшло цінне зауваження для рибалок: якщо грім у пісний день (середа і п'ятниця) - у рибалок буде хороший улов риби.

Нагадаємо, що погода у Львові на 22 липня: українців атакують пекельні дощі

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода у Дніпрі на 22 липня: стихія влаштує українцям сонячні ванни, літо отямилося

Також портал "Знай.uа" писав, що погода на завтра: українцям пообіцяли день в раю